Ръководството на Милан потвърди интереса си към футболистите на Челси - Франсеск Фабрегас и Реал Мадрид – Иско Аларкон, които ще бъдат приоритетни трансферни цели на „росонерите“ през следващото лято, съобщава „Corriere dello Sport“.

Китайският консорциум се очаква да финализира сделката по закупуването на Милан през март за 300 милиона паунда и следващото лято новите собственици на италианския гранд ще отделят достатъчно средства за привличането на нови играчи.

Фабрегас има договор с Челси до лятото на 2019 година. Той получава заплата от 160 хиляди паунда на седмица в Челси.

Сеск започна трудно сезона, но постепенно получава все по-често възможност за изява под ръководството на новия мениджър Антонио Конте. Италианецът до този момент е непреклонен и не иска и да чуе за раздяла с бившия футболист на Барселона.

Амбициите на Милан са насочени и към Иско от Реал Мадрид. Италианците смятат, че двамата испанци ще движат по прекрасен начин играта на тима.

Иско е със статут на резерва в Реал и може да напусне през лятото. Футболистът има договор с „кралете“ до лятото на 2018 година и се очаква да обяви решението относно своето бъдеще през юни.