Милан обмисля раздяла с Луис АдрианоРъководството на Милан има да взима тежки решения през януари и за да балансира бюджета може би ще трябва да продаде нападателя Луис Адриано.

Бившият ас на Шахтьор Донецк пристигна през лятото и дотук не може да се каже, че разочарова, но изявите му на терена са силно ограничени. 28-годишният Луис Адриано е изиграл 763 минути в Серия А, докато другият нападател Карлос Бака има почти двойно повече – 1339 минути.

Съвсем скоро от контузии ще трябва да се завърнат други двама атакуващи играчи – Жереми Менес и Марио Балотели, това може допълнително да намали шансовете на бразилеца.

Към него сериозен интерес проявява руският ФК Краснодар, който дори е дал конкретна оферта. Проблемът е, че самият Адриано не е много навит да стане съотборник на Жоазиньо.

„Росонерите“ и техният играч са далеч по-позитивно настроени към ЦСКА Москва, който също възнамерява да прати оферта.

Изглежда, че Луис Адриано ще падне жертва на другите трансферни планове, които Милан крои. Грандът от „Сан Сиро“ планира да подсили другите линии в редиците си, като в същото време разполага с прекалено голям брой атакуващи футболисти.