Преговорите за нападателя Луис Адриано, който е желан от Пекин Гуоан, към момента са в застой заради финансовите претенции на Милан. По информация на италианските и китайските медии двете страни се намират на 4 милиона евро разстояние от сключване на сделката.

Таранът, който пристигна през лятото от Шахтьор Донецк, ще бъде жертван от „росонерите“, които опитват да закрепят крехкото си финансово състояние. През миналия месец той бе много близо до трансфер в друг тим от Китай – Дзянсу Сунинг, ала всичко пропадна заради неразбирателство около личните му условия.

Милан обмисля раздяла с Луис Адриано

В Китай трансферният прозорец за привличане на нови играчи е отворен до 26 януари, което дава доста време на Пекин Гуоан да спазари Луис Адриано.

Милан не смята да се разделя с бразилеца срещу по-малко от 15 милиона евро, докато към момента азиатците предлагат 11 милиона.

През лятото италианците платиха 8 милиона на Шахтьор за футболиста. Ако Милан успее да го продаде, не само че ще го стори на печалба, но също така ще си спести и общата му заплата на стойност 27 милиона евро. По принцип договорът на Луис Адриано с Милан е до юни 2020 година.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS