Централният защитник на Рома Костас Манолас показа раздразнението си от множеството трансферни спекулации по свой адрес. Гръцкият национал обърна внимание на италианските медии да не пишат фалшиви новини.

В последно време много се говори, че бранителят – който все още не може да се споразумее за нов договор с римляните – ще стане ново попълнение на Челси или Манчестър Юнайтед. Тези слухове са придружени с информации, че през лятото „джалоросите“ няма да имат нищо против да осребрят големия интерес към един от водещите си играчи.

Спалети обеща скандал, ако Рома само продава, а не купува

Това, което действително разгневи Манолас, бяха новопоявилите се твърдения, че неговият агент вече водел преговори с редица английски отбори. По този повод бранителят пусна своя снимка с капитана Франческо Тоти и я придружи с послание: „Напишете нещо вярно вместо просто да си съчинявате истории!“

В момента Манолас прибира по 1,8 милиона евро годишно в Рома, а договорът му е до 2019 година. Гъркът обаче иска увеличение на заплатата до 3 милиона на сезон, което не се нрави на клубните шефове.