Крилото на Интер Адем Ляич може да смени клубната си принадлежност още веднъж през този сезон. Според авторитетният спортен ежедневник „Гадзета дело спорт“ сръбският национал може да премине в Астън Вила през януари. Това обаче ще доведе до сериозни проблеми за футболиста.

През последните седмици стана кристално ясно, че техничарят трудно се разбира със своя наставник Роберто Манчини, който пък го наказва с малко игрови минути заради несериозно отношение към тренировъчния процес.

Затова Ляич вече е започнал да се оглежда за отбор, където ще играе по-редовно, като това изключва завръщане в Рома, който го преостъпи на „нерадзурите“. Сделката се случи в последните часове на летния трансферен прозорец, като преди да премине на „Сан Сиро“ сърбинът записа един мач за римляните – той влезе като резерва при победата 2:1 над Ювентус.

За Интер той вече има две участия – срещу Верона и Сампдория, което означава, че по правилник Ляич няма право да играе за трети клубен тим в рамките на сезон 2015/2016.

Подобен казус възникна през януари, когато Хатем Бен Арфа подписа с Ница като свободен агент, ала получи забрана да играе за новия си тим. Причината е, че тогавашният му тим Нюкасъл първо го преотстъпи на Хъл Сити, където обаче престоят на французина приключи скоропостижно. Неговите съветници обаче бяха пропуснали, че Бен Арфа имаше, освен срещите си за тигрите, един мач и с младежката формация на Нюкасъл, който се признава з