Легендата на Ливърпул Джон Олдридж смята, че клубът трябва да действа по най-бързия начин и да привлече звездата на Астън Вила Кристиан Бентеке.

Бившият нападател на мърсисайдци не крие, че не е впечатлен нито от Марио Балотели, нито от Рики Ламбърт. Това го кара да мисли, че отборът се нуждае от нови опции в атака. Гласеният за титуляр Даниел Стъридж така и не можа да влезе в ритъм заради контузиите, които го преследваха през кампанията, а това принуди мениджърът Брендън Роджърс да действа с алтернативни варианти в предни позиции.

През следващата кампания на „Анфилйд“ ще пристигне закупения от Лил Дивок Ориги, но Олдридж желае да види и фигура като Бентеке. „Като виждам как той навлиза във форма, за неделния мач ще трябва да бъде пазен зорко“, коментира северноирландецът по повод полуфинала за ФА Къп. „Бентеке е заплаха. Когато има ден, той е феноменален нападател, може да вкарва по 20 гола на сезон. Ще се радвам, ако Ливърпул успее да го вземе през лятото. На „Уембли“ обаче трябва да дадат най-доброто, за да го обезличат“, добави Олдридж.