Президентът на Лацио Клаудио Лотито призна, че е отхвърлил оферта за своя нападател Филип Джорджевич. По думите на боса Олимпик Лион му е отправил предложение за 7 милиона евро.

29-годишният сърбин не попада в плановете на наставника Симоне Индзаги и реално не получава никакъв шанс да се докаже. През януари той ще се опита форсира свой трансфер извън клуба, но последното може да не се окаже съвсем лесна задача.

Джорджевич играе в Лацио от 2014 година, като пристигна със страхотна репутация заради изявите си в Нант. Очевидно във Франция все още имат добро мнение за тарана, щом Олимпик Лион е дошъл, за да го иска.

„Хлапетата“ явно не се плашат от множеството контузии, които осуетиха кариерата на Джорджевич в Лацио. Той има едва 59 мача за „лациалите“, в които е вкарал скромните 11 попадения.

Лион иска да действа в аванс, тъй като може скоро време да се раздели с голаджията Александър Лаказет. Французинът е в полезрението на доста европейски грандове и няма да е изненада, ако смени клубната си принадлежност.

Лотито обаче не останал никак доволен от предложените 7 милиона евро. Босът на Лацио не е склонен да продаде Джорджевич срещу толкова ниска сума.