Бъдещето на френската суперзвезда Килиан Мбапе продължава да вълнува футболните фенове. Нападателят все още има действащ договор с Пари Сен Жермен, но се смята, че изобщо не е изключено той да напусне “Парк де Пренс” още през това лято, преминавайки в друг клуб. Разбира се, има възможност и той да остане в Париж, изпълнявайки последната година от своя контракт или да подпише нов такъв.

В WINBET всички футболни фенове могат да направят своето предвиждане относно бъдещето на Мбапе. Това е едно от т.нар. специални предложения, които се откриват като залози в спортна секция на winbet.bg, а именно - къде ще играе той през новия сезон 2023/24.

А ето и наличните възможности:

Реал Мадрид (коеф. 1.40)

Вече от години се говори, че бъдещето на Килиан Мбапе е свързано именно с трансфер в Реал Мадрид. Всъщност, в продължение на поне две трансферни лета, това бее най-горещата тема на пазара.Миналата година се смяташе се, че сделката е сигурна, но тогава французинът изненадващо подписа нов договор с Пари Сен Жермен.

Сега се очаква Реал Мадрид да направи нов опит да си осигури услугите на нападателя. “Кралския клуб” със сигурност разполага с нужните финанси, за да завърши сделката, стига да бъде договорена трансферна сума с ПСЖ. Имайки предвид и желанието на самия Мбапе един ден да играе в Мадрид, най-ниските коефициенти са именно за негово преминаване на “Сантяго Бернабеу”.

Оставане в ПСЖ (коеф. 2.50)

Ситуацията на Мбапе в ПСЖ е комплексна, тъй като има и информации, че той иска да изпълни последната година от договора си с френския клуб. От друга страна, шампионът в Лига 1 по-скоро иска да го продаде още сега, за да не го изпусне без пари през следващото лято.

В крайна сметка обаче не е изключено Килиан Мбапе да остане в настоящия си тим, дори и подписвайки нов договор.

А защо не трансфер в Англия?

Интересът на Реал Мадрид към Мбапе отдавна не е тайна, но със сигурност и големите английски грандове с радост биха привлекли нападателя в своите редици.

Според коефициентите на WINBET, четири клуба могат да си позволят да направят подобен трансфер. Това са Манчестър Юнайтед (коеф. 21.00), Ливърпул (коеф. 34.00), Челси (коеф. 51.00) и Манчестър Сити (коеф. 51.00).

Разбира се, Реал Мадрид остава фаворит за следващ клуб на Килиан Мбапе, но и преди сме виждали какви ли не изненади във футбола, включително на трансферния фронт. А и трябва да се признае, че Висшата лига представлява апетитна хапка за всеки един футболист.

Персонален Power Boost в winbet.bg

В сайта на WINBET продължава да е активна офертата “Персонален Power Boost”, която позволява на всеки клиент на оператора да се възползва от повишени коефициенти за определени спортни събития. В случая увеличението на коефициента е между 5 и 10%, в зависимост от ставката на избраното от потребителя събитие.

“Поискай пазар” и “Ранно изплащане” - полезни функционалности при спортните залози

Почитателите на спортните залози могат да се възползват от различни и полезни инструменти, правейки своите предвиждания в WINBET.

С “Поискай пазар”, например, те могат да заявят преди игралния сайт определен пазар, който не е наличен за дадено събитие. Ако операторът удовлетвори молбата им, те ще получат известие за това.

Полезна функция е и “Ранно изплащане”, която може да се използва при спортове като футбол и баскетбол. Благодарение на нея, залозите на играчите се затварят автоматично като печеливши, стига отборът, на който те са заложили, да поведе с определена разлика в резултата.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.