Рома може да претърпи много тежък удар по амбициите си, ако протака още преговорите с Каляри за окончателното откупуване на Раджа Наинголан. Финалистът в тазгодишното издание на Шампионската лига Ювентус е на път да отмъкне халфа, а спортният директор на сардинци Стефано Капозука призна, че интерес от страна на „бианконерите“ действително има.

Наинголан в момента е обща собственост на Каляри и Рома, като ако „джалоросите“ не успеят да се договорят за откупуването дела на партньора си, то ще има тайно наддаване за правата на футболиста.

Теоритично Каляри може да сключи сделка с трети клуб за играча, като новият купувач да осигури парите за откупуването дела на Рома, след което Наинголан да стане негова собственост.

„Наинголан е национал. Той играе за отбора на страната си и в Шампионската лига, като се справя добре. Логично е да го следят много. Има интерес от Ювентус, както и от други отбори. Този интерес е реален. Това показва каква е неговата стойност“, добави Капозука.

През последната година и половина Наинголан се утвърди като основна фигура за римляните и ако премине при шампионите на Италия, то това ще бъде сериозен удар по амбициите на Рома.