Агентът на Доменико Берарди заяви, че между Сасуоло и Ювентус вече има налице устна договорка за трансфера на неговия клиент в италианския шампион.

21-годишният нападател попадна в полезрението на „бианконерите“ още преди две години, като усилено се говореше, че той ще премине в Торино това лято. В крайна сметка там се озова неговият съотборник Симоне Дзадза, докато Берарди остана при „неровердите“.

Сега обаче съдбата на острието изглежда все по-тясно свързана с Юве. „През последните години всички казваха, че Доменико е длъжен да отиде в Ювентус, но той е изцяло собственост на Сасуоло“, каза неговият агент Симоне Сегедони.

„Без съмнение е, че между двата клуба има споразумения, но те са устни, без да има нещо писмено. Според тях Ювентус може да закупи Берарди срещу 25 милиона евро през юни. Ние ще преценим кое е най-доброто решение за него. Доменико има нужда да расте, аз самият не мога да предвидя какво ще стане през юни. Той обаче ще остане дотогава в Сасуоло, освен ако не се случи нещо наистина сензационно“, добави Сегедони.