Отборът на Манчестър Юнайтед е все по-заинтересован от привличането на Гарет Бейл от Реал Мадрид. Това твърдят на Острова, като допълват, че мениджърът на „червените дяволи“ Луис ван Гаал е напълно обсебен от името на нападателя.

Още в края на 2014-а година се заговори усилено за желанието на тима от Театъра на мечтите да се сдобие с услугите на уелсеца. Тогава се поясни обаче, че Реал би склонил на подобна сделка, само ако в нея влезе и стража на манчестърци Давид де Хеа.

Твърди се, че „дяволите“ са готови на подобна стъпка. Но запознати разкриват още, че Юнайтед ще предложи и 65 милиона евро към цената.

Припомняме, че преди броени дни стана ясно, че бившият страж на Барселона Виктор Валдес ще остане в Манчестър, като подписа контракт до 2016-а година. Слуховете твърдят, че Ван Гаал вярва, че в негово лице ще открие също толкова солиден вратар, колкото и Де Хеа.

Гарет Бейл се присъедини към Реал Мадрид през 2013-а година от Тотнъм. „Кралете“ платиха космическа сума за него. Те извадиха 100 милиона евро, за да го имат на „Сантиаго Бернабеу“. Това естествено превърна Бейл в най-скъпия трансфер във футболната история.