Интер и Милан за пореден път през този сезон ще кръстосат шпаги на трансферния пазар, като този път целта е крилото Марко Пяча. Новината разкри лично агентът на футболиста, който в момента играе за Динамо Загреб.

Италианските медии тръбят, че тази сутрин спортният директор на „нерадзурите“ Пиеро Аузилио се прибрал от Хърватия, където снощи е гледал 20-годишния футболист при загубата с 0:1 от Олимпиакос в Шампионската лига.

„Не съм бил наясно, че Аузилио е бил в Загреб“, каза агентът Марко Налетилич. „Мога обаче да потвърдя, че Пяча е футболист, който е следен от Интер, а и други тимове.“

„Към момента не сме влизали в преговори, нито пък сме разговаряли с момчето за трансфер. Динамо не изключва негова продажба през януари, но те не бързат. Всичко зависи от това каква сума могат да получат, но пък Динамо иска да изчака след Евро 2016, тъй като Пяча е част от състава на Хърватия.“

„От Италия освен Интер интерес към Марко проявява и Милан. Доста европейски отбори го следят – Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, двата манчестърски гранда“, добави Налетилич.