Отборът на Болоня проявява интерес към ненужния на Ливърпул нападател Марио Балотели. Както е известно, мърсисайдци търсят начини да се отърват от италианеца, като в същото време не са готови да правят никакви отстъпки във финансово отношение.

Балотели изкара миналия сезон под наем в Милан, който имаше право да го откупи от „червените“, ала не се възползва, заради факта, че футболистът бе контузен през по-голямата част на кампанията.

Супер Марио вече имаше разговор с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който го уведоми, че не смята да разчита на него. Дотук се говореше за интерес от страна на Киево, но бързо стана ясно, че „летящите магаренца“ не могат да си позволят нападателя.

Болоня от своя страна отчаяно търси нов нападател и е готов да рискува с Балотели. Проблемът за тях е, че Ливърпул не смята да прави никакви отстъпки от годишната заплата на италианеца, която възлиза на 6 милиона евро. „Хрътките“, както и Киево по-рано, не бяха склонни да предложат по-високо възнаграждение от 1,5 милиона евро на сезон.