Най-конвертируемият футболист в редиците на Каляри – италианският национал Николо Барела, намекна, че може да напусне клуба по време на летния трансферен прозорец.

22-годишният футболист сериозно покачи своите реноме и цена с редица силни изяви, които го направиха и пълноправен член на „скуадра адзура”. Много отбори от калчото и чужбина вече чакат на опашката за таланта на сардинци, като се говори, че наскоро той е сключил принципна договорка с Интер относно личните си условия.

„Дали това ще е годината, в която ще си тръгна от Каляри? Гледам да не мисля за това”, призна младокът. „Пазарът за мен е отворен. Може би ще си тръгна, но засега съм фокусиран върху националния отбор.”

„Оставил съм телефона си с изключен звук. Това е нашата работа и трябва да останем фокусирани. Тази линия на поведение е споделена от мен, Федерико Киеза, Мойс Кийн, Николо Дзаниоло и много други.”

„Изобщо не мислим за летния трансферен прозорец. Може би ни чакат трансфери, когато той се отвори, но засега мислим само за играта си. Сбогувах се с моите съотборници в клуба както всяка година, в която бях пределно сигурен, че оставам в Каляри. Гледам да живея живота си спокойно”, допълни Барела.