Световният шампион с Франция Бенжамен Павар заяви, че най-важното за него е да играе в Шампионската лига. Десният бек не изключи възможността да остане в Германия, като премине в Байерн Мюнхен, но уточни, че няма нищо сигурно към момента. 22-годишният футболист изигра фантастично Световно и беше един от най-стабилните в отбора на "петлите" по пътя към заветния трофей.

"Не съм обещавал нищо на никого все още, но може и да премина в Байерн. Никога не съм крил амбицията си да играя в Шампионската лига, а пък Германия много ми харесва", отчете Павар пред "Sky Germany".

Редица слухове го свързват с трансфер на Острова, където Тотнъм и Ливърпул имат мераци да го привлекат, но бранителят за момента е изцяло концентриран върху работата си в Щутгарт.

"Искам да се фокусирам върху настоящия си отбор, защото се намираме в трудна ситуация и искам да помогна да се измъкнем от нея. Харесвам хората, манталитета и отдадеността на всички в Германия", завърши Павар, чийто Щутгарт 16-ти в Бундеслигата със само три победи от 13 мача.