Барселона планира да извади близо 105 милиона евро за привличането на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид или Пауло Дибала от Ювентус, твърди „Mundo Deportivo“.

Според информацията, ръководството на Барселона работи усилено върху осъществяването на подобна мегасделка. Каталунците искат задължително да привлекат нов футболист в атака, тъй като планират раздяла с Пако Алкасер, който тотално разочарова след пристигането си от Валенсия на „Камп Ноу“.

Смята се, че по-реално е да бъде осъществена сделка с Ювентус за Дибала.

Аржентинският нападател все още не е подновил своя договор с „бианконерите“, въпреки че това се очакваше да стане факт още през февруари.

Барселона е цел №1 за 23-годишния голаджия, защото вижда "Камп Ноу" като мястото, където може да се развие и да се превърне в най-добрия футболист на планетата.

Дибала е решен да напусне Ювентус

Каталунците са били в контакт с Дибала още преди да преподпишат с Неймар, но новият договор на бразилеца временно е стопирал разговорите.

Алвеш убеждава Дибала за Барса

 Според „Tuttosport“, аржентинският нападател вече е с единия крак извън Ювентус. Изданието твърди, че между играча и ръководството на клуба има сериозни разминавания относно условията по новия договор, който все още не е подписан.