Българският нападател Александър Колев може да се озове  изненадващо в елитния белгийски Локерен, пише днес вестник "Хет  Нювсблад". Изданието съобщава, че един от помощник-треньорите на Локерен е повикал Колев след края на контролата с отбора на  българина Геел и го е поздравил за представянето му. В  допълнение го попитал дали би играл за Локерен.

Отборът от Джупилер-лигата победи втородивизионния състав с  Александър Колев в редиците с 2:1, като софиянецът се представи  80 минути на много добро ниво.

"Смятам, че се получи добра контрола, а нашият отбор показа  зъбите си срещу съперник от елита. Един от помощник-треньорите  на Локерен ме попита дали бих играл за техния клуб, ако те  направят официална оферта за мене. Естествено, че бих се  преместил. Локерен е много сериозен клуб, който в последните  три години завършва неизменно в топ 6 на елитната дивизия. За  мене ще бъде чест и удоволствие, казва Александър Колев в  изявление за вестника.

Пред българина има няколко опции да продължи кариерата си,  като една от тях е Ваасланд-Беверен, също състав от елитната  дивизия. В последните четири дни пък нападателят получи  изненадващо позъвняване от български клуб, който му предлага  прилична оферта.