Треньорът на Фенербахче Зико заяви, че неговият отбор единствено може да почерпи полезен опит от двубоя с Интер от Шампионската лига, който ще се играе тази вечер в Истанбул.

 

Интер още е голям отбор и това е фаворитът в групата” – каза бразилският наставник - „Те имат доста впечатляваща история и сериозно инвестират в играчи.”

 

„Надявам се, че Адриано ще обнови кариерата си, тъй като ние сме приятели и аз се радвам, че той игра добре в неделя”, каза Зико за сънародника си.

 

„Доволен съм, че той няма да играе срещу нас. Бразилците не играят за да се забавляват, те играят за да печелят. Заради това ние ме единствената нация, която е печелила пет пъти световните първенства.”

 

Ибрахимович да прави великолепни неща. Когато той беше в Аякс, вкара един от най-добрите голове в историята на футбола, когато се справи с петима или шестима играчи на НАК Бреда на по-малко от три метра разстояние. Да играеш срещу него е добиване на опит.”

 

Нелсон Ривас е един от най-добрите защитници в Южна Америка”, добави Зико, демонстрирайки, че познава в детайли играта на всички футболисти на нерадзурите.

 

Като титуляр за Фенербахче тази вечер ще започне бившият играч на Интер и сънародник на Зико Роберто Карлош.