Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаква и Кристиано Роналдо, и Карим Бензема да са на разположение за първия полуфинал от Шампионската лига срещу Манчестър Сити.

Тази вечер Реал направи официалната си тренировка на "Етихад", а преди нея Зизу и Гарет Бейл говориха пред медиите.

"Намираме се в един много хубав етап от сезона. Трябва да го завършим добре, заедно, и аз съм сигурен, че го можем," каза Зидан. "Не мога да кажа дали хиксът щее добър резултат или не. Ще се опитаме да вкараме и да не допуснем попадение."

"Аз съм спокоен. Само по време на мач има леко напрежение, но преди и след него винаги съм спокоен," отбеляза френският специалист.

"Искам Кроос и Модрич да се справят и в защита, и в нападение. Не искам да се повтаря случилото се в Германия," добави Зизу за поражението във Волфсбург.

"Съперникът ни е добър. Ако им оставим пространства, ще ни причинят неприятности. Когато владеят топката е трудно," обясни Зидан за Ман Сити. "Забелязвам, че атмосферата сега е като през 2014-та, но няма да е лесно. Трябва пълна концентрация за 90 минути. Ще се опитаме да спрем Де Брюин, който напоследък играе много силно, и комбинира с Агуеро."

"За мен най-трудното като треньор е да кажа на играчите кои 11 започват," призна още той.

"Знам, че Кристиано и Бензема са на 100% готови, но ще преценим дали това е така тази вечер на тренировка."