Шампионът на Словакия Жилина победи в истински голов спектакъл Дюделанж с 5:4 в мач реванш от първия квалификационен кръг от турнира за Шампионската лига. В първата среща словаците победиха с 2:1.

Пюник се наложи с 2:0 над Дери Сити и продължава за следващата фаза, след като в първата среща двата отбора завършиха 0:0.

Латвийският шампион Вентспилс изпита доста трудности срещу уелския ТНС, но въпреки това с общ резултат 4:4 и повече голове на чужд терен Вентспилс продължава за втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Левадия Талин отстрани Победа Прилеп, въпреки че в двубоя реванш двата отбора завършиха 0:0, тъй като в първия мач в Македония естонците записаха минимална победа с 1:0.

Шведският шампион Елфсборг също се класира за втория квалификационен кръг на Шампионската лига, след като победи Лийфийлд с общ резултат 1:0.

ХБ Торсхавн бе отстранен от шампиона на Исландия Хафнарфьордур с общ резултат 1:4. В първата среща исландците победиха с 4:1, а на реванша двата отбора направиха скучно нулево равенство.

Тирана загуби с 1:2 от Домжале и по този начин с общ резултат 3:1 шампионът на Словения продължава напред.