Старши треньорът на Монако Леонардо Жардим обяви, че все още неговият тим има пълни шансове да продължи напред, въпреки загубата с 3:5 при гостуването на Ман Сити в осминафинал от Шампионската лига.

"Първо искам да кажа, че това бе мач, който със сигурност се нарежда сред най-невероятните в историята на Шампионската лига. За феновете със сигурност е било уникално. Сигурен съм, че за тях удоволствието да видят такава класа в атака и толкова много голове е било страхотно. Монако игра прекрасно и поздравявам играчите си," заяви Жардим. "Направихме малки грешки в защита, а пропуснахме да излезем напред с 3:1."

Ман Сити пречупи Монако в спиращ дъха трилър

"Мисля, че Килиан Мбапе се справи великолепно, той е само на 18, а това бе първият му мач в Шампионската лига. Смятам, че разликата в грешките, които направихме, се дължи и на възрастта на моите футболисти," добави Жардим.

"Фалкао доказа за пореден път, че е нападател от световна класа, въпреки че в Англия не му се получи. Но и Агуеро е нападател от световна класа. Преди да минат и вторите 90 минути, нищо няма да е решено в този сблъсък," завърши Леонардо Жардим.