Зенит Санкт Петербург продължава с блестящото си представяне в Шампионската лига. Руският тим победи като гост Лион с 2:0 с попадения на Дзюба в 25-ата и 57-ата минута. И при двата гола асистира Хълк, а това стана в двубой от група Н.

Зенит беше по-активният тим на терена и закономерно в 25-ата минута Дзюба се възползва от пас на Хълк и откри резултата. Домакините пропуснаха невероятни положения в 30-ата и 32-ата минута.

Бедимо нацели и гредата в 36-ата минута на срещата. Домакините натиснаха съперника си до края на полувремето, но гол във вратата на Лодигин не падна.

В 57-ата минута Хълк и Дзюба повториха упражнението от първото полувреме и резултатът набъбна до 2:0 в полза на гостите от Санкт Петербург. Лаказет пропусна да намали резултата в 65-ата минута на срещата.

В 72-ата минута Гоналон беше изгонен от съдията Брих за втори жълт картон. В последните минути Шатов пропусна да направи резултата класически, а в 88-ата минута от терена беше изгонен и Анюков.

В другия двубой от тази група Гент победи Валенсия с минималното 1:0. Победното попадение за белгийския тим реализира Кумс от дузпа в 49-ата минута на срещата.

Зенит е лидер в групата с актив от 12 точки, Валенсия е на второто място с 6, трети е Гент с 4, а на последна позиция е Лион с 1.