Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес все още не знае дали ще може да използва халфовете си Мохамед Сисоко и Будевайн Зенден във финала на Шампионската лига утре.

Зенден навехна лошо глезен по време на тренировъчния лагер на „червените” в Испания преди седмица, а същият проблем има и Сисоко.

Бенитес продължава да следи ситуацията с двамата ежечасно и най-вероятно ще вземе окончателно решение за тях на официалната тренировка тази вечер.

Пред Sky Sports News испанският специалист заяви: „Трябва да ги видя поне на още една тренировка как се справят. Имаха проблеми, затова още не съм решил.”

Бенитес също така разкри, че Хари Кюъл ще започне по лявото крило, ако Зенден не е готов за игра.

Наставникът сподели, че неговият тим няма да се старае да бави играта, за да удържи Милан, и че не е приготвил специални указания, затова как да се справят момчетата му с Кака.

„Ние винаги се опитваме да бележим голове и ако е необходимо, ще се защитаваме. Знаем, че Кака е много добър играч, но ние пазим в зона и ще излезем по същия начин на финала,” завърши Бенитес изказването си, часове преди официалната пресконференция в Атина.