Тази вечер е втората порция от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Снощните мачове причиниха умопомрачителни емоции у феновете, правейки ги свидетели на цели 29 гола, а очакванията за днес не са по-различни. Припомняме, че преди точно 2 вторника пък в осемте сблъсъка отборите си вкараха 30 попадения.

В група А са срещите Реал Мадрид посреща Галатасарай, а ПСЖ е домакин на Брюж. Парижани записаха три победи дотук и днес ще се опитат да си гарантират първото място чрез четвърта. Мадридчани от своя страна има само 4 точки и успехът над турците е задължителен, за да не треперят в оставащите два кръга.

Група В изправя Байерн Мюнхен на Олимпиакос и Цървена звезда на Тотнъм. Баварците, които уволниха треньора - Нико Ковач, имат на сметката си три победи с голова разлика от 13:4 и гледат уверено към 1/8-финалите. В Белград Цървена звезда и Тотнъм ще се изправят в директен дуел за второто място и двубоят се очаква с повишен интерес.

В група С се срещат аутсайдерът Аталанта и Манчестър Сити, като за италианците това е последен шанс да запазят шансове за третото място и продължаване в Лига Европа.

Другият мач изправя Динамо Загреб и Шахьор Донецк, които имат по четири точки и в спора помежду си до голяма степен ще определят кой ще завърши след безгрешния Сити в потока.

Интересни са и мачовете в група D, където за първото се борят Ювентус и Атлетико Мадрид. Торинци гостуват на Локомотив в Москва и нямат право на отпускане, ако искат да завършат първи в групата. В същото време “дюшекчиите” са гости на Байер в Леверкузен, който върви без актив. Нова загуба на “аспирините” ще усложни задачата им за третото място и те са готови да дадат всичко от себе си, за да спасят кампанията в евротурнирите.

Gong.bg ще проследи на живо всички мачове.

Ранните мачове от 19:55 часа българско време ще са Байерн Мюнхен – Олимпиакос и Локомотив Москва – Ювентус.

Останалите срещи са от 22:00 часа

Пари Сен Жермен – Брюж

Реал Мадрид – Галатасарай

Цървена Звезда – Тотнъм

Динамо Загреб – Шахтьор Донецк

Аталанта – Манчестър Сити

Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид