Наставникът на Партизан Вук Рашович даде официалния си брифинг преди срещата-реванш срещу Лудогорец, на която обяви, че българският шампион все още е фаворит в сблъсъка между двата отбора. Рашович говори днес по обед, което не даде възможност на български медии да присъстват на пресконференцията.

„Атмосферата в отбора е много добра. Имаме домакинско предимство. Лудогорец все още е фаворит, но ние ще се опитаме да го изненадаме и да продължим напред“, каза Рашович.

Той изрази увереност в подкрепата на сръбските фенове. „Достатъчно пъти говорихме колко важни са нашите фенове. Те са 12-тия играч. Искаме да им дадем позитивен импулс за подкрепа по трибуните.“

Вук Рашович намекна и за промяна в защитата на отбора. Според информациите той планира да пусне Милан Обратович като десен бек на мястото на Аксентиевич, а в игра да се завърне Милош Остоич, който да си партнира с Иван Иванов.

„Обрадович може да играе като десен бек. Показа го миналата година в Украйна. Как обаче ще подходим в мача, ще видите утре на терена, но ще има доста промени в сравнение с мача в Разград. Като става дума за атаката на терена има място и за Митрович, и за Шепович“, каза Рашович.

Наставникът на Пратизан заяви, че не очаква промени в състава на Лудогорец в сравнение с първата среща. „От Лудогорец очаквам същия състав и игра като в първия мач. Не вярвам, че ще се защитава, защото това е отбор, който обича да играе футбол. На нас ще ни е по-лесно в реванша, защото видяхме на какво са способни българите в първия мач. Това не променя факта, че те са фаворити в мача, защото от две години играят заедно и имат опит. Собствениците на Лудогорец има значителни финансови възможности“, каза Рашович.