Тази вечер ще се изиграят последните два реванша от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед приема Олимпиакос след пасив от 2 гола. В момента "червените дяволи" изживяват доста сериозна криза. В последния кръг на Висшата лига Юнайтед загуби с 0:3 от Ливърпул. Единственият шанс за момчетата на Дейвид Мойс е да отстранят гръцкия тим.

Хуан Мата ще пропусне двубоя, тъй като няма права. Очакванията са да има промени в титулярните 11. По крилата се очаква да не започне Ашли Йънг, който не впечатли в първата среща.

Олимпиакос стана шампион на Гърция и вече може да се концентрира върху най-авторитетния европейски клубен турнир. В първия мач момчетата на Мичел постигнаха успех, но ако отстранят Манчестър това ще е историческо постижение.

Предполагаеми състави:
Манчестър Юнайтед:
Де Хеа, Рафаел, Джоунс, Видич, Евра, Карик, Клевърли, Валенсия, Рууни, Уелбек, Ван Перси

Олимпиакос: Роберто, Леандро Салино, Манолас, Маркано, Холебас, Ндинга, Маниатис, Кембъл, Домингес, Перес, Савиола

С травми: Смолинг, Еванс (МЮ), Олайтан (Олимп)

В другата среща Борусия Дортмунд практически си обезпечи класирането напред след успеха с 4:2 като гост на Зенит в първата среща. В Бундеслигата тимът от Дортмунд допусна поражение от Борусия Мьонхенгладбах с 1:2 в последния кръг, а преди първия мач със Зенит загуби и от Хамбургер с 0:3.

Момчетата на Клоп не биха си позволили да допуснат издънка срещу руския тим. Срещата ще пропуснат Бендер и Ройс, а Хумелс ще се завърне в редиците.

Лучано Спалети беше уволнен от треньорския пост на Зенит, но заместникът му Андре Вилаш-Боаш още не се е заел с работата си.

Предполагаеми състави:
Борусия Дортмунд:
Вайденфелер, Пишчек, Папастопулос, Хумелс, Шмелцер, Кел, Шахин, Обамеянг, Мхитарян, Гроскройц, Левандовски

Зенит: Лодигин, Анюков, Губочан, Ломбертс, Смолников, Витцел, Файзулин, Шатов, Хълк, Рондон, Дани

С травми: Ройс, Блашчиковски, Гюндоган, Бендер, Суботич (Борусия Д), Ансалди, Аршавин