Вратарят на Аталанта Марко Спортиело сподели, че отборът му има много добри шансове срещу Валенсия. Двата тима се изправят в осминафинална битка от Шампионската лига, като първата среща е само след 2 седмици, на 19-и февруари. 
 
„Признавам, че в началото ни беше много трудно и имахме сериозни проблеми. Тежката загуба от Динамо Загреб в първия мач от груповата фаза, ни повлия много зле. Смятам, че отдавахме прекалено голям респект към останалите опоненти, но след равенството с Манчестър Сити всичко се обърна. Тогава повярвахме в себе си и осъзнахме, че имаме своите шансове. Нашите затруднения бяха само в началото на груповата фаза, а последните няколко мача бяха много силни за нас. Няма как да не бъдем доволни, че излязохме от тази група, ние сме малък отбор и не можем да се сравняваме с останалите топ тимове от Европа", заяви Спортиело пред „Bergamo tv“.
 
Според стража на Аталанта по-добре да се изправиш срещу Валенсия, отколкото да ти се падне Барселона или Байерн Мюнхен. 
 
"Те са добър отбор, но никой не трябва да ни отписва. Съставите ни са напълно равностойни и аз смятам, че шансовете са 50 на 50“, добави той. 
 
Спортиело най-вероятно ще бъде на скамейката и срещу Валенсия, тъй като твърд титуляр в селекцията на Гасперини е Пиерлуиджи Голини.