Отборите на Трабзонспор и Лил не успяха да се победят в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 в мача от поток B, в който са още съставите на ЦСКА Москва и Интер. Двубоят между „армейците“ и „нерадзурите“ се игра по-рано от обичайното (начало 19.00 часа българско време) на стадион Лужники. Италианците излязоха краен победител в този двубой с 3:2, след като Мауро Сарате спаси Интер.

И Трабзонспор, и Лил влязоха в мача със самочувствие, след като бяха постихнали победи в първия етап съответно срещу Интер и ЦСКА Москва. Французите обаче успяха първи да стигнат до попадение на стадион “Хюсеин Авни Акер”. В 30-та минута Муса Соу бе изведен чудесно от свой съотборник и с точен удар от почти невъзможен диагонал отдясно вкара за 1:0.


szólj hozzá: Tra 0-1 Lil

През второто полувреме обаче Трабзонспор се върна в мача, за да спечели поне точката, след като получи право да изпълни дузпа. Полузащитникът Густаво Коман се нагърби със задачата, за да изравни за 1:1, което се оказа и крайният резултат в двубоя.


szólj hozzá: Tra 1-1 Lil

Класиране в Група B:

1. Трабзонспор - 4 точки, 2 мача

2. Интер - 3 точки, 2 мача

3. Лил - 2 точки, 2 мача

4. ЦСКА - Москва 1 точка, 2 мача