Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не беше особено очарован след загубата на тима му в първия кръг от груповата фаза на Шампионската лига в Загреб срещу местния Динамо. "Артилеристите" паднаха с 1:2. 

Според французина, този резултат се е получил заради ранния червен картон на Оливие Жиру, но не би трябвало да попречи за класирането на тима му на елиминационната фаза на турнира. 

"Много е разочароващо това, което се случи днес. Особено като се има предвид, че имахме множество шансове, но не ги реализирахме. Беше ни трудно да играем 50 минути с човек по-малко, а и определено не показахме най-добрата си форма."

"Определено трябваше да реагираме по-добре след втория гол на съперника. Но мисля, че това беше ситуация, която едва ли ще се повтори. Просто бяхме много време с човек по-малко, а Динамо игра прекалено добре."

"Твърде рано е да правим каквито и да било прогнози, но мисля, че все още имаме шансове да се класираме, ако се представим по феноменален начин в оставащите ни пет мача до края на груповата фаза", сподели Венгер.