Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели, че футболистът на "червените дяволи" Люк Шоу е плакал в съблекалнята на отбора след ужасявашата контузия, която получи по време на мача с ПСВ Айндховен, загубен с 1:2.

Английският национал бе фаулиран зверски от Ектор Морено като съмненията са за скучен крак, а в Англия предстои Шоу да претърпи операция.

"Той има двойна фрактура на крака. Той е в болница и ще бъде трансфериран с нас или може би ден по-късно. Най-вероятно той ще бъде опериран в Манчестър. Ужасно е."

"Момче, което дойде на 18 в Манчестър и имаше много проблеми, но после във втория си сезон е фантастичен, за да се случи това. Той беше в съблекалнята маса с кислородна маска...той плачеше."

Относно самата ситуация и това, дали е трябвало да бъде отсъдена дузпа и да бъде даден червен картон на Морено, холандецът коментира: "Сами можете да прецените. Ако кажа, че е дузпа и червен картон, ще бъда лош губещ. Всичко стана по лошия начин...Беше в наказателното поле, това беше лошо нарушение с двата крака."