Партизан /Белград/ пуска в сряда, 23-ти юли, билети за  втория мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига  по футбол с Лудогорец, съобщи белградският футболен  клуб в своята официална страница в интернет.

Любопитен момент е, че нито Партизан, нито Лудогорец все още са се класирали за следващия етап, а в официалния сайт на белградския клуб смело пускат информация за цените на билетите за този евентуален мач. 

Най-евтините билети са по 600 динара за трибуните "Юг" и  "Север", а място в ложата ще струва 3000 динара. Мачът Партизан - Лудогорец би трябвало да се играе на 6 август от 20:45  часа местно време /21.45 ч. българско време/ на стадион "Партизан".

И на Партизан, и на Лудогорец им предстоят срещи-реванш от  втория квалификационен кръг на Шампионската лига. В първия мач  Партизан победи като домакин Торшавн с 3:0, а Лудогорец спечели срещу Дюделанж с 4:0 в Разград.

На всичкото отгоре, цари известна суматоха около пътуването на Партизан за Фарьорските острови, като полетът днес беше отлаган вече два пъти.

ВИЖТЕ ТУК ОБЯВАТА ЗА БИЛЕТИТЕ НА ПАРТИЗАН - ЛУДОГОРЕЦ В САЙТА НА СЪРБИТЕ