Тази вечер продължават битките в Шампионската лига, а във втория си двубой от същинската фаза на надпреварата, Интер посреща състава на Цървена звезда.

„Нерадзурите“ започнаха с равенство срещу Манчестър Сити, резултат, който се прие добре от „тифозите“, а в онзи мач футболистите на Симоне Индзаги получиха много похвали за играта си в защита.

Сега специалистът е твърдо убеден, че неговите възпитаници няма да допуснат каквото и да е подценяване на сръбския шампион в предстоящата среща, а успехът е без алтернатива за гранда от Милано.

„Готови сме за мача и смятам, че добре проучихме нашия противник. Те се намират в добра форма и се справят чудесно в сръбското първенство, като определено Цървена звезда е отбор с достойнства. Няма по никакъв начин да допуснем каквото и да е подценяване, защото в Европа всеки мач е труден и ние се отнасяме с уважение към нашите опоненти. Излизаме, за да спечелим, а това определено е двубой, който трябва задължително да вземем, ако желаем да опитаме да завършим в топ 8 в класирането и да играем директно на осминафиналите“, каза Индзаги.