Унирея Урзичени победи като домакин вече класиралия се тим на Севиля с 1:0 и се нуждае само от точка при гостуването Щутгарт в последния мач от Група G, за да се класира на осминафиналите в Шампионската лига.

Испанците бяха отборът, който владееше инициативата в двубоя на стадион Генча в Букурещ, но румънците стигнаха до успеха благодарение на автогол на Ивица Драгутинович, който заби топката в собствената си врата в последната минута на първото полувреме, след като неориентирано се опита да избие центрираната от пряк свободен удар топка.

Севиля можеше да изравни при две положения в продължението на мача, но Конко и Луис Фабиано не успяха при опитите си да поразят румънската врата.

В другата среща от групата Щутгарт победи с 2:0 като гост неубедително представящия се отбор на Рейнджърс, който след този двубой вече е аут от евротурнирите. Точни за германците бяха Себастиан Руди в 16-ата минута и Здравко Кузманович в 59-ата.

Лидер в Група G е Севиля с 10 точки, следван от Унирея с 8 и Щутгарт с 6. Шотландците са последни с едва две точки. В последните мачове на 9 декември Щутгарт е домакин на Унирея в директния сблъсък, който ще определи втория тим, класирал се за следващата фаза, а Севиля посреща Рейнджърс.