Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо заяви след равенството 1:1 при визитата на Болоня, че не е оптимист относно здравословното състояние на Раджа Наингонал.

Белгийският футболист получи контузия в дясното бедро още в 17-та минута на мача и бе сменен принудително.

“Ще говорим с лекарския щаб. Но от начина, по който излезе от терена, сигналите не са позитивни. Имам опит и знам, че подобни травми не се оправят бързо, въпреки че и преди Раджа ни е изненадвал“, сподели Ди Франческо.

„Опита три пъти да продължи мача, но трябваше да се откаже и да напусне терена“, добави той.

„Това показва, че контузията му е тежка”, допълни наставникът на Рома.

„Един Джеко имаше нужда от почивка. Шик се представи добре и не може да бъде обвиняван за пропуснатата победа. Не ми хареса нито един от моите играчи през първото полувреме, не беше само Патрик. Но аз вярвам в него и мисля, че подобни критики ще му помогнат да израсне. В Рома се наблюдава тенденция новите играчи да бъдат критикувани в началото, но после да играят много добре“, продължи треньорът на „римските вълци“.

„Немислимо е Джеко да играе във всеки мач. Видяхме, че Ченгиз Юндер и Наинголан получиха леки травми с националните си отбори. Един ми каза преди срещата, че не се чувства много добре и трябваше да му дадем почивка“, каза още Ди Франческо. 

Нинджата се контузи и е под въпрос за Барселона