Старши треньорът на Партизан Вук Рашович заяви на официалната пресконференция преди предстоящия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, че Лудогорец е в ролята на фаворит, а „гробарите“ ще се опитат да поднесат изненада.

„Знаем много добре как играе отборът на Лудогорец. Очаква ни много тежък мач, а утре е само първото полувреме“, коментира Рашович.

„Лудогорец смени треньора си, но футболистите са същите. Ние знаем по какъв начин те играят. Гледахме мача срещу Слован Братислава. Лудогорец имаше късмет, когато смени своя треньор“, добави наставникът на сръбския гранд.

„Иван Иванов и аз си говорим всеки ден. Той е важен футболист от нашия отбор. Ние сме наясно с всички играчи от отбора на Лудогорец. Лудогорец има много добри футболисти. Двата бека са много добри, а и Марселиньо също така“, продължи старши треньорът на Партизан.

„Намерили сме заместник на Владимир Волков и утре ще видите кой ще играе на негово място. Лудогорец е фаворит в този мач и ние ще се опитаме да направим изненада“, каза още Вук Рашович.