Треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцки демонстрира голям респект към играчите на Манчестър Сити преди утрешния мач между двата тима в Шампионската лига.

Руският шампион, в чийто редици играе българският национал Георги Миланов, приема англичаните в сряда от 19 часа заради неблагоприятните атмосферни условия в страната по това време на годината.

Слуцки призна голямата класа на своя опонент, като обърна специално внимание на нападателя Алваро Негредо. Наставникът дори призна, че помни попадението на испанеца за Севиля през 2010 година, когато двата отбора се изправиха на 1/8-финал в турнира.

„Наистина си го спомням“, каза Слуцки, който триумфира срещу испанците преди два сезона. „Негредо е невероятен футболист и фактът, че измести Един Джеко в стартовата единадесеторка на Сити, говори достатъчно.“

„Трудно обаче ще можем да се фокусираме върху определени индивидуалности в утрешния мач. Те имат огромна конкуренция на всички постове. Яя Туре, Фернандиньо, Джо Хорт – а на всичкото отгоре си позволяват да не пускат футболист като Джеймс Милнър, който е един от ключовите играчи за английския национален отбор. Това казва много.“

„Нямаме никакво преимущество по отношение на качества, но можем да им се противопоставим в индивидуалните битки по терена“, допълни Слуцки.