Наставникът на ЦСКА Москва Леонид Слуцкий сподели, че неговият тим има всички шансове да се пребори за място в 1/8-финалите на Шампионската лига.

За целта обаче руснаците ще трябва утре да победят Рома с резултат, заличаващ загубата с 1:5 в Рим, а в същото време Манчестър Сити не успее да спечели срещу Байерн Мюнхен.

„Не леко да играеш срещу Сити, Байерн и Рома“, отчете специалистът, който не спира да залага на родния национал Георги Миланов.

„Говорим си за отбори сред най-добрите в Европа, а класирането в групата го доказва. Рома е много силен съперник, мачът утре ще ни покаже дали можем да продължим.“

„Очевидно ни чака важен двубой – имаме шанс да си гарантираме класиране и трябва да го оползотворим.“

„Рома има няколко контузии сред защитниците. Торосидис и Майкон няма да играят, но на линия ще бъдат Манолас, Астори и Коул, срещу които се изправихме в първия двубой. Те няма да променят стила си на игра, точно както ние няма да се откажем да атакуваме.“

„Дали ще страдаме срещу бързите им играчи? Не вярвам Рома да разполага с по-бързи футболисти от Манчестър Сити или Краснодар (който победи ЦСКА с 2:1 през уикенда)“, допълни Слуцкий.