Мениджърът на Челси Аврам Грант ще остави на пейката за днешния мач от Шампионската лига срещу Олимпиакос английските национал Джон Тери и Франк Лампард.

Очаква се като резерва да започне и френският нападател Никола Анелка, а в предни позиции да действа единствено Дидие Дрогба. Анелка не е играл в Шампионската лига от 2000 година, когато с фланелката на Реал Мадрид се изправи срещу Валенсия във финала на турнира.

Дрогба не взе участие в мача на Челси за Купата на Англия срещу Хъдърсфийлд заради лек проблем с коляното, след завръщането си от турнира за Купата на Африканските нации, но вече е на разположение на израелския специалист.

Грант ще продължи да разчита на намиращия се в отлична форма централен бранител Алекс, за сметка на Джон Тери, който в събота изигра първия си мач от 16 декември, когато получи травма в мача срещу Арсенал. В халфовата линия Грант най-вероятно ще заложи на Есиен, Макелеле и Михаел Балак за сметка на Лампард, който срещу Хъдърсфийлд отбеляза два от головете при победата с 3:1.