Българската звезда на Партизан Валери Божинов е бил в трансферните планове на Стяуа. Това разкри президентът на гранда от Букурещ Валериу Аргасеала. Той обаче направи уточнението, че това е било преди две години. 

Тогава нападателят имаше проблеми с бившия си клуб Спортинг Лисабон и прекара шест месеца извън терените, преди в крайна сметка да дойде в Левски. Сега обаче демонстрира страхотна форма и не спира да бележи за Партизан. 

"Много играчи сме обсъждали за селекцията на Стяуа през последните години. Едно от имената, които няма да забравя, е на Валери Божинов. Искахме го преди две години, но имаше много пречки. А сега той ще играе срещу нас. Понякога е прекалено късно да осъществиш сделка", сподели Аргасеала. 

В същото време, българинът демонстрира самочувствие преди мачовете с румънския първенец. Според него, Стяуа е доста слаб отбор в момента и неговият тим може да си тръгне с добър резултат и да продължи към плейофите. 

"Стяуа далеч не е плашещ отбор, напротив. Дори са много слаби. Знаем слабите им места, а ние имаме достатъчно качествени играчи, за да ги използваме. Можем да си тръгнем с добър резултат от Букурещ и да стигнем плейофите в Шампионската лига", сподели Божинов.