Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че лондончани имат само 10 процента шанс да спечелят първото място в група "А" на Шампионската лига, след като завършиха 2:2 срещу Пари Сен Жермен на "Емиратс" снощи.

Англичаните имат равен актив с французите преди последните мачове, но заради по-лоши показатели в преките двубои след 1:1 на "Парк де Пренс" парижани имат предимство.

Арсенал гостува на Базел, докато ПСЖ приема Лудогорец на 6 декември, а след тези две срещи ще стане ясно и окончателното класиране, като единственото сигурно е, че англичаните и французите продължават на осминафиналите.

"В момента сме втори, но все още не е свършено. Шансовете да останем втори са 90 процента, но ние искаме първото място. Като цяло свършихме добре работата си в групата. Не сме загубили мач, но дали това ще бъде достатъчно? Не знам", коментира Венгер.

"Дали ще бъде по-хубаво или по-лошо, ако завършим втори, това ще стане ясно след жребия. Ако погледнем другите Ако си първи, имаш предимството да играеш в реванша като домакин, но за мен разочароващото е, че искахме да победим ПСЖ, но не успяхме. Това е наистина разочароващото", каза още Венгер./ БТА