Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо призна на пресконференцията преди първия четвъртфинал за Шампионската лига срещу Галатасарай, че винаги е бил честен с вратаря на „балета“ Икер Касияс.

„Кралете“ приемат „лъвовете“ в сряда, 3 април в 21.45 часа българско време, а Сан Икер не попадна в групата за мача.

„Касияс тренира добре и трябва да продължи в същия дух, и да чака своята възможност“, започна Моу, като добави, че „винаги е бил с него“.

Колкото до това, че в предстоящата среща ще се изправи срещу двама свои бивши играчи – Дидие Дрогба и Уесли Снайдер, португалецът сподели: „Това са двама изключителни футболисти, които аз тренирах. Дадоха ми много, но вече не са при мен. В момента те са мои приятели“.

„Отборът на Галатасарай е много опитен тим, с изключителен треньор. Мачът ще бъде труден. Техният наставник организира така тима си, че да се защитава, да работи добре и да постига резултати. Притежават футболисти, които са минали през големи европейски отбори, като няма нужда да коментирам Дрогба, Снайдер и Йълмъз“, обясни подробно Единствения.

Относно слуховете, че е помагал на Пари Сен Жермен с разузнаването на Барселона, „кралският треньор“ заяви: „Бях подготвил видео, но забравих да го изпратя“.