Отборът на Спартак Москва постигна лека домакинска победа над Жилина в мач от група F на Шампионската лига. Възпитаниците на Валери Карпин вкараха три безответни гола на своя противник и уверено оглавиха временното класиране. В първия кръг от груповата фаза, Спартак се наложи минимално с 1:0 като гост на Олимпик Марсилия.

Два гола за успеха на московчани реализира Ари, а третото попадение добави Ибсон в края на срещата. Резултатът бе открит в 34-ата минута, когато груба грешка направи стражът на гостите Дубравка. След центриране от корнер Ари засече топката с глава, вратарят на Жилина обаче не бе подготвен и позволи с лек удар да бъде прехвърлен. През второто полувреме нападателят отново бе на точното място в 61-ата минута, когато необезпокояван от никой засече центриране отляво и оформи головата си сметка на два гола. В заключителните минути Ибсон добави още един гол, с което оформи крайното 3:0.

Другият мач от групата е по-късно тази вече, в който един срещу друг се изправят отборите на Челси и Олимпик Марсилия. Преди него лидер в групата е Спартак Москва с шест точки, следван от Челси, който разби в първия кръг Жилина с 4:1, а третата позиция е за френския Олимпик.