Атакуващият полузащитник на Галатасарай Уесли Снайдер заяви, че пази само добри спомени от престоя си в Реал Мадрид, преди срещата между двата отбора в Шампионската лига в сряда.

Холандският национал носи екипа на Реал от 2007-ма до 2009-та, преди да напусне Мадрид в посока Интер.

„Имам много хубави спомени от престоя си в Мадрид. Все още имам много приятели там, и имам страхотни спомени с отбора и хората в клуба,“ коментира Снайдер пред Marca. „Няма причина да тая лоши чувства от този период в живота ми.“

„Тогава играех, спечелихме лигата, и се наслаждавах много на футбола. След това имах лош сезон, но това бе заради личните ми проблеми,“ заяви още Снайдер.

Той бе категоричен, че времето, прекарано в Мадрид, няма да му попречи да се радва, ако отбележи срещу Реал. „Ще е страхотно да вкарам гол, мисля, че ще се израдвам. Не знам как ще реагирам наистина, но това би бил много специален гол за мен,“ обясни холандецът.

„Шампионската лига е много важна за Реал Мадрид, но не можете да си представите какво е тук. За Галатасарай четвъртфинал в Шампионската лига не е толкова често явление, и затова вълнението е на максимум,“ добави още Снайдер. „Отиваме на Бернабеу с вярата, че можем да играем добре. Знаем, че ще е труден мач, но имаме добър отбор. Вярвам в съотборниците си, и докато не губим своята увереност, ще измъкнем нещо от този двубой.“