Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне засипа със супрелативи звездата на Ювентус Кристиано Роналдо преди утрешния мач между двата отбора в Шампионска лига. 
 
Ювентус 
 
Много силен съперник. Техният треньор предпочита дефанзивния стил на игра и го налага в Ювентус. Ние обаче трябва да се справим, концентрирани сме изцяло върху мача. 
Още сме ноември, а вече се говори за силата на Ювентус. Според мен е твърде рано за такива изводи, все пак от началото на сезона са минали едва три месеца. През април, даже май, ще е ясно какво се случва с отбора. В Ювентус има играчи, които добре се вписват в стила на Сари. Но ние сме в добра форма и сме способни да изненадаме Ювентус.
 
Адаптацията на Ектор Ерера
 
Не е честно да се фокусираме върху един играч. Мисля, че е правилно да говорим за всички. А и хубавите неща стават бавно. Вижте Фелипе, той се адаптира добре. Или Трипиер, който показа нивото си, Лоренте също изигра няколко мача. Ренан Лоди е бразилски национал, вкара и първия си гол за Атлетико в последния кръг на Ла Лига. Всички играчи се развиват и се надявам резултатите да дойдат. Това е основното във футбола.
 
Роналдо
 
Кристиано - това е шампион, номер едно, невероятен играч, който прави разликата. Но утре няма да играе Роналдо срещу нас, а Ювентус срещу Атлетико.
Реакцията на Роналдо при смените не ми е интересна, защото това не е наш проблем. Да видиш играч като Кристиано на терена, винаги е радост. Той е един от най-добрите в света. 
 
Жоао Феликс 
 
Всички знаем на какво е способен, гледали сме го. Жоао може да играе на различни позиции. Ние се нуждаем от това и се надяваме, че той ще се върне и бързо ще навлезе в игрови ритъм.