Десният бек на Манчестър Сити Пабло Сабалета посъветва своите съотборници да подходят внимателно към утрешния осминафинален мач срещу Димано Киев в Шампионската лига, понеже срещата им предлага страхотна възможност да продължат напред в турнира.

В цялата си история „гражданите“ никога не са прескачали първия кръг на елиминациите, като на два пъти загубиха от Барселона в случаите, когато прескочиха груповата фаза. Сега жребият беше доста по-благосклонен за „небесно сините“ и Сабалета смята, че те трябва да се възползват.

„Винаги сме играли срещу най-добрите клубове в Европа“, коментира аржентинецът. „През последните 4 години научихме много за това как трябва да действаш в такива мачове.“

„Две години поред играхме срещу най-добрия отбор в света. Не казвам, че сега ще е лесно. Динамо има настройката да играе в такива срещи, защото често участват в турнира. Трябва да играем силно в сряда, а после да довършим нещата на „Етихад“. В последните два сезона стигахме до осминафиналите, сега имаме шанс да направим стъпка напред“, завърши Сабалета.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS