Президентът на Байерн Мюнхен - Карл-Хайнц Румениге се изказа критично за играта на отбора въпреки вчерашната победа над Олимпиакос с 3:2 в Атина. Според легендата баварците трябва да подобрят още много неща, ако искат да имат сериозен успех през сезона.

„Не мисля, че представянето ще ни донесе големи успехи, ако не започнем да се справяме с нещата", заяви Румениге. Байерн записа трета поредна победа в Шампионска лига и вече гледа уверено към 12-то си поредно участие в елиминациите на турнира. Байерн обаче отново допусна два гола, което се случва за пети пореден мач.

Другото притеснително за треньора Нико Ковач е новата контузия на защитник. Най-скъпата покупка на клуба Люка Ернандес страда от частично разкъсване на връзките на глезена. От Байерн не съобщават колко време ще отсъства. Той се присъединява към Никлас Зюле, който скъса връзки на коляното и е аут за поне шест месеца.

Хави Мартинес и Серж Гнабри също са пострадали при вчерашния мач в Атина и ще тренират на по-лек режим в следващите дни. /БГНЕС