Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели след успеха с 4:0 над Шахтьор Донецк, че "белия балет" вече е влязъл е в добра форма.

"В добра форма сме, трябва да подчертаем работата на отбора. Постоянни сме в защита, вършин добра работа. Шахтьор игра добре, те са отбор, който много владее топката, но днес бе денят за Реал Мадрид да победи и да играе добре."

"Знаем, че предсезезонната подготовка е по-малко важна, знаем, че трябва да стартираме добре в първенството и в Шампионската лига."

"Започнахме малко лошо в Ла Лига с равенство, но оттогава играем добре, по-постоянно и сме под пара. Много съм щастлив, благодаря на играчите за доверието, което ми дават."

Роналдо не скри и радостта си от факта, че изпревари Лео Меси в голмайсторската листа на Шампионската лига. До момента двамата имаха по 77 гола, но с трите срещу Шахтьор Роналдо вече има 80.

"Знаех, че това ще дойде, естествено и без напрежение. Хубаво е, разбира се, няма да ви лъжа, чувствам се горд и щастлив, но не това е моята цел, моята цел е да бъда добър цял сезон и да помагам на отбора да печели, което е най-важното, и да печелим отборни трофеи.

"Надявам се, че моите голове ще помогнат на отбора да печели, но усещам увереност, чувствам се добре и искам да продължа по този начин", допълни Роналдо.