Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се сопна на журналистите и напусна скандално пресконференцията преди двубоя от Шампионската лига срещу Рома в Рим.

Португалецът бе подразнен от някои от въпросите на представителите на медиите и напусна залата преждевременно, оставяйки наставника си Зинедин Зидан сам.

„Реал Мадрид винаги е фаворит във всяка надпревара. Ние сме спечелили повече трофеи от който и да е друг клуб. Все още имаме шанс и в Примера. Ситуацията е малко сложна, защото изоставаме с няколко точки, но ще видим накрая“, започна Роналдо.

Нападателят обаче не сдържа нервите си, след като журналистите започнаха темата за отношенията му със съотборниците му извън терена.

„Това е нещо, което вие твърдите. Ако това е нещо, което четете и пишете... Когато бях в Манчестър Юнайтед, със Скоулс, Гигс и Рио Фърдинанд си казвахме само „добро утро“ и „лека нощ“, и въпреки това бяхме страхотни на терена.“

Роналдо също бе запитан защо изпитва трудности да бележи при гостуванията на Реал Мадрид, което преля чашата за футболиста.

„Защо изпитвам трудности да бележа като гост? Можете ли да ми кажете някой-футболист, който е вкарал повече голове като гост от мен? Не, не можете, няма такива. Чао на всички“, бяха последните думи на Роналдо.