Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се изказа много ласкаво за партньорството си на терена с Карим Бензема и Гарет Бейл. Португалецът смята, че тримата се разбират почти перфектно.

Така нареченото трио BBC (Би Би Си) впечатли всички през настоящия сезон, макар че „белия балет“ остана извън битката за титлата в Испания. Въпреки това на 24 май Реал може да спечели така очакваната 10-а титла от Шампионската лига, ако се справи с градския съперник Атлетико във финала. Трофеят би означавал дубъл за тима на Карло Анчелоти, който по-рано през кампанията надигра Барселона за Купата на Краля.

Според мнозина тъкмо Кристиано, Бензема и Бейл тласкат тима напред, а португалската суперзвезда е доволен от работата със своите съотборници. „Според мен Бейл, Бензема и аз имаме почти перфектна връзка. Карим и Гарет са двама отлични футболисти. Чувствам се много добре около тях. Нещата вървят добре и това е важно за клуба.“

„Гарет е страхотен играч и се адаптира много добре. Той изигра фантастични мачове в Шампионската лига, Ла Лига и Купата на Краля. Отбеляза отличен гол срещу Барселона и показа качествата си. Харесвам го доста като футболист и сега още повече, когато се познаваме лично. Говорим си много и съм готов да направя каквото е нужно, за да му помогна“, допълни Роналдо.