Нападателят на Валенсия Родриго Морено заяви, че той и неговите съотборници са пределно мотивирани да спечелят срещу Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“.

„Ние сме максимално мотивирани да спечелим срещу Манчестър Юнайтед. Ние сме наясно с трудностите, които ще имаме, но във футбола е така всеки път. Направихме добри мачове и постигнахме победа, която ни дава увереност“, коментира Родриго.

„Ние участваме в Шампионската лига с ясната идея да продължим развитието си и да растем. Знаем колко е трудна групата ни. Мисля, че се противопоставихме доста добре срещу Ювентус, но все пак не бяхме на нужното ниво, за да постигнем положителен резултат“, добави голаджията.

„Сега сме в Манчестър, за да спечелим и да се опитаме да съхраним шансовете си в групата. Искаме да продължим да се развиваме като отбор. Целта ни е да се класираме за осминафиналите на Шампионската лига“, продължи нападателят на Валенсия.

„Няма подходящ момент да се изправиш срещу Манчестър Юнайтед. Това е отбор, който е свикнал да живее в подобни ситуации. Ние трябва да сме напълно концентрирани, ако искаме да постигнем добър резултат. Ние искаме задължително да победим“, каза още Родриго Морено.